Faimoasa cântăreață Taylor Swift pare a fi subiectul predilect de discuție în rândul americanilor care susțin revenirea fostului președinte Donald Trump la Casa Albă.

Aceștia așteaptă acum SuperBowl, unul dintre evenimentele preferate ale americanilor, pentru a vedea dacă ceea ce ei susțin se adeverește. Conspiraționiștii sunt convinși că echipa pentru care joacă iubitul lui Taylor Swift, Travis Kelce, va câștiga finala campionatului de fotbal american, pentru că democrații ar fi „manevrat” competiția sportivă în așa fel încât victoria să aparțină Kansas City Chiefs, potrivit stirileprotv.ro.

„Campionatul de fotbal american e fraudat în favoarea echipei Kansas City Chiefs”, a scris pe o rețea socială un jurnalist pro-Trump, adăugând că evenimentul sportiv este aservit propagandei democrate.

Speculanții mai spun că Swift și Kelce își vor anunța susținerea pentru democratul Joe Biden, la finalul SuperBowl. Vivek Ramaswamy, un fost candidat la nominalizarea republicană pentru Casa Albă, acum susținător al lui Donald Trump, a spus: „Mă întreb dacă va urma un anunț de susținere pentru Biden din partea unui cuplu cu o popularitate artificială”.


(sursa foto: X/Twitter)

Notorietatea acestui cuplu, considerat în prezent cel mai faimos din America, a fost pusă sub semnul îndoielii și de alții. Un jurnalist Fox News - post TV susținător al republicanilor - a spus că explicația stă în faptul că artista a fost împinsă în față de Pentagon.

 „V-ați întrebat vreodată de ce și cum a atins ea o popularitate așa de mare? Cu aproape patru ani în urmă, unitatea de operațiuni psihologice a Pentagonului a declarat că Taylor Swift este „agent secret”, în timpul unei reuniuni NATO”, a spus Jesse Watters.

Un reporter specializat în politică de la The New York Times a analizat fenomenul și a scris că atenția de care se bucură Swift și Kelce provoacă emulație în rândul republicanilor. „Susținătorii lui Trump se tem că, împreună, (Taylor Swift și Travis Kelce) pot influența sute de milioane de oameni, pe care îi pot întoarce împotriva lui Donald Trump și îi pot face să-l susțină pe Joe Biden”, a scris Jonathan Weisman, în The New York Times.

Este adevărat însă că Taylor Swift și-a îndemnat fanii să se înregistreze pentru vot, iar apelul ei a adus într-o singură zi 35.000 de înregistrări în sistem, și că în 2020 artista l-a susținut public pe Biden. Potrivit The New York Times, democrații speră că va face la fel și anul acesta.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!