Te lichidez! Asta i-a strigat consilierul local UDMR Sarkozi Zoltan lui Francisc Egyed chiar în mijlocul unui parc. Motivul? Respectivul are o relaţie cu sora soţiei sale, aşa că udemeristul i-a cerut să-i pună capăt, chit că femeia e majoră şi necăsătorită, ba mai mult, cei doi se iubesc.

Omul s-a plâns Poliţiei, dar şi BIHOREANULUI, că Sarkozi l-a ameninţat de mai multe ori că o păţeşte, ca şi cum postura sa de politician l-ar îndreptăţi să hotărască asupra vieţii private a celor din jur.

Scandal în familie

Egyed Francisc, de meserie artizan, susţine că de luna trecută a devenit ţinta atacurilor consilierului Sarkozi Zoltan şi ale soţiei acestuia, Molnar Julia, actriţă la Teatrul Szigligeti. Motivul? Simpul fapt că se iubeşte cu cumnata politicianului, Andrea. Totul a început, spune Fero, la sfârşitul lunii mai, când nevasta consilierului l-a sunat, cerându-i să nu mai calce pe strada unde locuieşte sora ei, căci altfel o păţeşte. "Nici nu o cunoşteam, dar a continuat să mă sune. Normal, nu i-am mai răspuns".

Ce nu-i convine actriţei şi lui Sarkozy? "Probabil că am părul lung", glumeşte bărbatul. Cert e că pe 30 iunie, la concertele ocazionate de Zilele Sfântului Ladislau, cele două cupluri s-au intersectat în Parcul Bălcescu. "Andrea i-a salutat şi eu am întrebat-o pe sora ei cum poate să-mi interzică să intru pe o stradă. Atunci soţul ei a început să strige: "A, deci tu eşti ăla!", şi a venit spre mine să mă agreseze. Noroc că avea bicicleta în mână. Mi-a spus că mă lichidează el pe mine", susţine Fero. La fel spune şi cumnata lui Sarkozi. "Tot timpul el şi sora mea s-au băgat în viaţa mea şi mi-au făcut scandal. Acum au o problemă cu Fero. Vreau să mă lase în pace!".

Reclamat la Poliţie

14 mesaj.jpgBărbatul se declară şocat de agresivitatea consilierului. "Nu îmi vine să cred că omul ăsta reprezintă orădenii!", zice el, mai ales că Sarkozi nu s-ar fi oprit la incidentul din parc. "A doua zi, de pe telefonul fiului său cel mare, am primit un mesaj în care repeta ameninţările. Am sunat pe acel număr şi mi-a răspuns consilierul", susţine Fero. Într-adevăr, bărbatul are pe telefon un mesaj (foto), care sună aşa: "Ascultă aici, ştiulete, ai mare grijă de tine, că vei fi rău f... dacă te mai văd o dată!".

Pe 3 iulie Fero a hotărât să se adreseze Poliţiei. "Mă simt ameninţat, pentru că e un politician plin de bani şi ar putea face orice", zice el, adăugând că tot de teamă s-a decis să-l reclame şi BIHOREANULUI. Deocamdată, ancheta e în derulare. "A fost depusă într-adevăr o petiţie împotriva unui orădean cu iniţialele S.Z., iar colegii mei cercetează situaţia", spune Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Minciuni...

Egyed a mai avut de-a face cu consilierul şi după ce a depus reclamaţia. "Şi el, şi soţia lui, tot îi trimit prietenei mele mesaje jignitoare şi ameninţătoare. Într-o seară am sunat pe numărul de pe care am primit eu mesajul şi mi-a răspuns Sarkozi, care mi-a zis: «Măi boschetarule, te lichidez!»", susţine bărbatul, precizând că mesajele s-au oprit abia după ce, în urma reclamaţiei sale, un agent de Poliţie ar fi contactat familia Sarkozi.

La solicitarea BIHOREANULUI, consilierul UDMR a negat toate acuzaţiile, susţinând că nici nu ştie că a fost reclamat la Poliţie. "Un boschetar a sărit la nevastă-mea în Parcul Bălcescu şi a început să urle la ea. Am martori. Atunci am ridicat şi eu tonul, şi i-am spus să plece, că altfel chem Poliţia", susţine Sarkozi. Cât despre ameninţări, simple minciuni. "Credeţi că am înnebunit, să agresez un om pe stradă?", zice Sarkozy, negând că ar fi trimis SMS-uri de pe telefonul fiului ori de pe alt număr. "Credeţi că mă complic cu un alcolist al oraşului?", a mai trântit el, spunând că nici soţia şi nici el nu s-ar coborî la un astfel de comportament. Ar fi de-a dreptul jenant, nu-i aşa, pentru un ales al orădenilor şi pentru o artistă...


JOS TRICOLORUL!
Mândrie de şovin

Consilierul UDMR Sarkozi Zoltan a şocat opinia publică în luna februarie a acestui an, când s-a mândrit pe Facebook că fiul său cel mai mic n-a vrut să stea la poza pentru buletin fiindcă pe peretele din spatele lui era steagul României. "L-am liniştit că steagul nu se va vedea în poză şi abia atunci a acceptat să stea la pozat. Doar nu degeaba e fiul meu!", a scris UDMR-istul, lăudându-se cu şovinismul sădit în sufletul fiului. La scurt timp, în urma mai multor critici, dar şi a faptului că isprava sa intrase în colimatorul BIHOREANULUI, Sarkozi a şters mesajul de pe pagina sa de Facebook.

Citiţi mai multe pe această temă, în articolele:

Scandalos: Un consilier local UDMR se mândreşte cu educaţia şovină pe care i-a dat-o fiului său!

Aşa tată, aşa fiu! Cine e consilierul UDMR care s-a bucurat că fiul său a cerut "Jos tricolorul"