La ERA Park, te PAŞTE norocul! Pentru că îşi doreşte să mai ia din grijile clienţilor fideli de Sărbători, centrul comercial a dat startul campaniei "Roata Norocului", în cadul căreia cei care fac cumpărături de minim 200 lei au posibilitatea să câştige un premiu.

Tot ce trebuie să facă un participant este să cumpere produse din orice magazin, inclusiv Carrefour sau Bricostore, în perioada 15-18 aprilie, între orele 16 şi 22, şi să se prezinte la punctul de informare al ERA Park, cu bonul.

Nu mai puţin de 1.000 de premii sunt puse la dispoziţie, după criteriul "primul venit, primul servit"! De precizat că o persoană se poate înscrie în campanie chiar şi de mai multe ori pe zi, cu condiţia ca bonurile fiscale să provină din magazine diferite!

Un nou târg de antichităţi

Nu este singurul cadou pregătit pentru orădeni. Cei care vor să facă un dar mai deosebit în numele Iepuraşului ori pur şi simplu îşi doresc un obiect inedit pentru acasă sunt invitaţi la Târgul de antichităţi ce se va desfăşura sâmbătă, 19 aprilie, între orele 10 şi 18, sub cupola ERA Park.

De precizat că evenimentul se organizează în cea de-a treia sâmbătă a fiecărei luni. De data aceasta, târgul va găzdui peste 30 de expozanţi care vor pune la dispoziţia clienţilor bijuterii, colecţii de timbre şi numismatică, artă, porţelanuri şi multe altele.

Copiii, chemaţi la distracţie, cu dalmaţienii şi BombonERA

Nici cei mai mici dintre clienţi nu sunt lăsaţi deoparte. Sâmbătă, de la ora 11, copiii sunt invitaţi la filmul "101 Dalmaţieni. Aventurile lui Patch la Londra".

Animaţia, care va fi dublată în limba română, va rula, ca de obicei, în sala de evenimente a mall-ului, iar intrarea este gratuită pentru toată lumea.
Tot sâmbătă, micuţii sunt chemaţi la un nou atelier al BombonERA, "Oul încondeiat", prin care mascota centrului comercial îi va iniţia pe copii în arta încondeierii ouălor de Paşte, promovând atât gustul pentru frumos, cât şi tradiţia. Pentru ca toată lumea să aibă Paşte fericit!

Mai multe detalii despre evenimentele de la ERA puteţi afla accesând site-ul oficial al centrului comercial, era-oradea.ro

Vezi mai jos, programul ERA de sărbători!

ERA_ProgramPaste_web.jpg