Bihorenii sunt rugaţi să contribuie la salvarea vieţii unei fetiţe în vârstă de 4 ani, Andrada Fărcuţa, din comuna Cefa, care suferă de leucemie şi are nevoie urgentă de un transplant de măduvă de la mama ei. Intervenţia se poate face la un spital din Italia, suma necesară fiind de 6.500 euro.

"Sufăr de leucemie în ultima fază! Te rog, salvează-mă!". Aşa sună mesajul postat pe o pagină special creată de Asociaţia Speranţă pentru România pentru ajutorarea micuţei Andrada. Pentru a trăi, ea are o singură şansă: haplo-transplantul, adică transplant de măduvă de la mama ei, care este compatibilă în procent de 50%.

Intervenţia se va face la Spitalul Spitalul Bambino Gesù din Roma, Italia. "Andrada trebuie să plece de urgenţă, practic totul este contra timp", subliniază reprezentanţii Asociaţiei Speranţă pentru România.

Micuţa a făcut tratament în Oradea şi acum este la spitalul Louis Turcanu din Timişoara.

Toţi cei care cred că pot să o ajute sunt rugaţi să acceseze link-ul: https://www.sperantapentruromania.ro/cause/farcuta-andrada-maria/ şi să doneze în conturile afişate sau direct, prin Pay Pal sau prin firmă, pe plaforma online.

De asemenea, pe aceeaşi pagină este afişat şi numărul de telefon al mamei Andradei, pentru cei care doresc să o contacteze personal.