Bihorel a aflat că zilele trecute vânzătoarele de la Profi şi-au ridicat clienţii în cap, după ce conducerea magazinului din Rogerius a "tăiat" o campanie ce urma să se desfăşoare până pe 31 martie.

Oamenii puteau să îşi cumpere produse din magazin şi să primească abţibilduri reprezentând câte un bănuţ pentru fiecare 25 de lei plătiţi până pe 28 februarie, apoi, până la sfârşitul lui martie, să îi valorifice. La 5 "bănuţi", de pildă, reducerea la cumpărături era de 10 lei.

Surpriza a apărut săptămâna trecută, când mai mulţi orădeni s-au trezit că nu mai pot folosi punctele acumulate, deoarece campania fusese declarată închisă prematur, pe motiv că în alte oraşe abţibildurile fuseseră falsificate.

Simţindu-se înşelaţi, mai ales că nu o dată au fost îmbiaţi de vânzătoare să mai cumpere produse pentru a mai câştiga un "bănuţ", oamenii au promis că nu vor mai pune piciorul în supermarket, dar în schimb îl vor reclama la Protecţia Consumatorului. Ca să vadă toată lumea ce "profi" sunt unii negustori!