Un bihorean care a vrut să-şi satisfacă fanteziile erotice cu fotografiile unei hunedorence care și-a deschis cont pe platforma Only Fans, sub numele de Valentina, a plătit scump pentru aventura sa online.

Fata i-a cerut 700 lei ca să-i trimită poze nud, el a fost de acord, dar n-a ştiut cum. Aşa că a mers pe mâna tipei, care s-a oferit să-l ajute, cerându-i fotografii cu cartea de identitate, cu cardul, iar apoi şi parola.

Doar că, odată ce a căpătat acces la contul „fanului”, femeia nu s-a limitat la suma cerută, ci şi-a transferat în propriul cont toţi banii găsiţi în cel al bihoreanului, adică 11.000 lei, menţionând cu tupeu în aplicaţie că este „cadou”.

În final, l-a şi blocat pe naivul client, fără să-i mai trimită, evident, nicio poză. Păcălitul a reclamat golirea contului bancar, inițial fără să spună cum s-a întâmplat, abia după ce anchetatorii au descâlcit povestea recunoscând că i-a fost „jenă”. Ba chiar a precizat că nu are nicio pretenţie faţă de tânără, nici măcar nu vrea să i se recupereze banii şi să-l cheme cineva la proces, căci îşi asumă prostia făcută şi vrea doar să uite de ea.

Totuși, după cum i-au explicat procurorii lui Bihorel, în cazul operaţiunilor financiare frauduloase, nu e prevăzută posibilitatea ca victimele să-şi retragă plângerea, prin urmare omul rămâne parte vătămată și instanţa îl poate cita pentru audieri.

Aşa va avea, poate, ocazia să se vadă faţă în faţă cu „vedeta” care l-a lăsat fără bani şi să-i ceară măcar pozele promise. Că doar le-a plătit la suprapreţ...
 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!