ERA Shopping Park organizează, sâmbătă, de la ora 11, un spectacol de teatru de păpuşi. Personajele principale ale spectacolului "Scufiţa Roşie şi Lupul cel Flămând" vor fi nişte marionete din lemn mânuite de actori orădeni. Intrarea este gratuită pentru toţi copiii.

De asemenea, începând cu 28 iunie, vizitatorii mallului pot vedea şi cumpăra tablouri realizate de deţinuţii Penitenciarului Oradea. Expoziţia cuprinde 47 de picturi, preţurile acestora încadrându-se între 50 şi 140 lei.

"Banii strânşi în urma expoziţiei vor fi utilizaţi exclusiv pentru procurarea de materiale necesare funcţionarii atelierului de pictură din penitenciar. Evenimentul este organizat cu ocazia sarbatoririi Sfinţilor Apostoli "Petru şi Pavel" consideraţi ocrotitorii sistemului penitenciar românesc", se arată într-un comunicat al ERA Park. Expozitia va fi deschisă publicului orădean până pe data de 7 iulie.

Pe de altă parte, reprezentanţii centrului comercial au anunţat că pe 30 iunie micuţii se vor putea bucura pentru ultima oară de "călătoria" în Egiptul Antic. "Ei îşi pot lua la revedere de la piramida de dimensiuni impresionante, de la mumii, cufere şi sarcofage", se mai precizează în comunicat. Micii vizitatori vor putea explora atracţia cu ajutorul unor maşinuţe. Programul de vizitare este între 11 şi 13, respectiv între 17 şi 20.