Copiii sunt invitaţi sâmbătă pe pagina de Facebook a Teatrului Arcadia, unde va fi publicat spectacolul cu păpuşi "Albă ca Zăpada". 

Postarea înregistrării face parte dintr-un program iniţiat recent de reprezentanţii teatrului, dedicat celor mici, care se va desfăşura cât timp grădiniţele şi şcolile sunt închise. 

Până acum micuţii spectatori au avut ocazia de a-i cunoaşte, în zilele de luni, la rubrica "Interviul săptămânii", pe actorii Alexandru Pop şi Consuela Egyed, care au dat detalii despre copilăria lor. Marţi, copiii au fost invitaţi la "Povestea serii", unde actorii Zentania Lupşe şi Alexandru Pop au citit chiar la ei acasă "Povestea Ucenicului Vrăjitor" şi "Punguţa cu doi bani".

În zilele de miercuri, dedicate tutorialelor, cei mici au putut afla de la actorul Igor Lungu cum se plantează seminţe magice şi au învăţaţ de la Armanca Zăvoianu cum se face o coroniţă strălucitoare.

Joi este ziua dedicată prichindeilor talentaţi, când pe pagina de Facebook a Teatrului sunt publicate filmuleţe trimise de copii bihoreni. Curajosul săptămânii trecute a fost Alexandru Vlad Petruţ, care le-a dovedit internauţilor talentul său actoricesc. Joi, de la ora 11, va fi rândul unei tinere domnişoare, după cum transmit reprezentanţii Teatrului printr-un comunicat.

"Pentru că vineri este ziua surprizelor, Igor Lungu i-a delectat pe micii spectatori cu o fabulă, iar în această vineri, 3 aprilie, este rândul actorului Alexandru Pop să-i surprindă cu o altfel de poveste. Despre ce este vorba, copiii pot afla tot de la ora 11", se arată în comunicat.

Programul online al săptămânii se încheie sâmbăta. După succesul de care s-a bucurat spectacolul "Motanul încălţat", cu peste 1.700 de vizualizări din partea publicului, pe 4 aprilie, de la ora 11, copiii sunt invitaţi la spectacolul "Albă ca Zăpada", în regia lui Traian Savinescu.