Teatrul Regina Maria organizează în perioada următoare două castinguri căutând colaboratori pentru Ansamblul Artistic Profesionist Crişana şi pentru Trupa Arcadia.

În cadrul primului casting se caută dansatori pentru formare, cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani, care să lucreze alături de Ansamblul Crişana, dar totuşi să aibă o minimă experienţă în dans popular. Printre cerinţe se numără şi înălţimea de minim 1,68 metri, pentru fete, respectiv minimum 1,75 m pentru băieţi. Selecţia va avea loc pe 26 februarie, de la ora 19.30, în sala Ansamblului Crişana din strada Moscovei nr. 5, informaţii suplimentare putând fi obţinute la numărul de telefon 0741.524.919.

De asemenea, Trupa Arcadia organizează un casting în încercarea de a-şi găsi colaboratori la spectacolul "Scufiţa Roşie" în regia Mariei Mierluţ. Doritorii trebuie să aibă studii de specialitate în arta păpuşăriei - licenţă, master sau studii echivalente - şi maxim 30 de ani. Pentru a se înscrie în selecţie aceştia trebuie să trimită un CV actualizat, cu poză şi un portofoliu de roluri, până pe 25 februarie la adresa teatrularcadia@yahoo.com sau prin poştă la sediul Sălii Arcadia, strada Vasile Alecsandri, nr. 8. Interviul va avea loc pe 1 martie, de la ora 12, iar candidaţii trebuie să pregătească un monolog, un moment de mânuire, o poezie sau o fabulă şi un cântec.

"Colaborarea cu cei selectaţi se va putea extinde şi pentru alte spectacole ale Trupei Arcadia", anunţă organizatorii. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de 072.679.153 sau pe adresa de email: teatrularcadia@yahoo.com.