O profesoară de 56 de ani este anchetată disciplinar de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt, după ce aceasta a publicat la secţiunea de "stare" a aplicaţiei WhatsApp mai mult fotografii cu ea dezbrăcată.

Potrivit site-ului local de ştiri Reporter24.info, profesoara predă Educaţie Tehnologică la patru şcoli din mediul rural din judeţul Olt, iar incidentul s-ar fi petrecut în timpul vacanţei de iarnă, înainte de Revelion.

Femeia ar fi publicat imaginile cu ea dezbrăcată pe WhatsApp seara, şi, chiar dacă le-a şters după circa 2 ore, mulţi dintre elevii săi au salvat fotografiile, pe care apoi le-au trimis pe alte reţele de socializare.

Câţiva elevi de-ai săi, de la Şcoala Gimnazială din Valea Marea, au semnalat incidentul dirigintei şi directoarei unităţii de învăţământ.

"Ne pare rău. Situaţia este consumată. S-a-ntâmplat în vacanţă, este problema personală a doamnei, doar că ne-a stricat imaginea şcolii. Copiii au anunţat dirigintele, şi dirigintele ulterior m-a anunţat şi pe mine... Nu ştiu cum au fost puse acolo. Doamna spune că din greşeală. Cu telefonul dumneaei şi cu propriul corp face ce vrea, până la urmă, dar copiii sunt copii, îşi distribuie unul altuia... E contagios COVID-ul, pozele şi mai contagioase", a spus directoarea, Cristina Opriţescu, potrivit Adevarul.ro.

Cadrul didactic a recunoscut incidentul şi s-a scuzat spunând că dorea să trimită un mesaj privat. Dar, în loc să-l expedieze persoanei căreia îi erau destinate fotografiile, le-a distribuit, din greşeală, la secţiunea "stare" de pe WhatsApp.

Femeia este acum cercetată de Comisia de Disciplină a Inspectoratului Judeţean Olt.