Orădeanul Carol Şoldea a părăsit concursul "Dansez pentru tine", într-o ediţie în care s-a certat cu partenera sa, Bianca Drăguşanu. Vineri seară, cei doi au primit cel mai slab procentaj al voturilor publicului din acest sezon: 11,93%.

La repetiţii, Carol şi Bianca au început să-şi arunce reproşuri. Dacă orădeanul i-a  cerut vedetei să facă eforturi mai mari ca să continue emisiunea, Bianca i-a replicat că nu ar trebui să se plângă atâta, deoarece şi ea avut o viaţă grea.

"Nu am zis niciodată că sunt Bianca şi că sunt vreo divă. Şi pentru că sunt aici, mi-am rupt picioarele şi o să mi le rup în continuare. Eu fac cât pot. Se vede pe mine. Îmi scot un ficat, un plămân şi îi dau mamei tale ca să se vindece să vezi ca sunt un om bun. Eu arăt aşa şi am dat cu spatele şi coloana de pământ pentru tine şi mama ta. Tu trăieşti cu impresia că eşti singurul om din lumea asta care are probleme", s-a răstit fosta asistentă TV arătându-şi rănile de pe corp.

"Eu am o familie pe care o întreţin singură şi pentru asta nu m-am prostituat şi nu m-am văitat niciodată", a mai adăugat aceasta, după ce Carol i-a explicat că luptă pentru mama lui pe care încearcă să o aducă acasă.

În concurs, prestaţiile lor nu au impresionat nici juriul, nici publicul, astfel că la final diferenţa de voturi dintre ei şi cealaltă pereche aflată la duel, cea formată din orădeanul Attila Hainer şi Nicoleta Luciu, a fost una extrem de mare, 11,93% faţă de 88,07%. Înainte să părăsească show-ul, Carol a primit din partea sponsorilor un CEC în valoare de 1.500 de euro.

Chiar dacă au câştigat fără emoţii duelul din această săptămână, după notele primite de la juriu pentru tango şi folclor internaţional, Attila şi Nicoleta au ajuns iar la duel. Vinerea viitoare, ei se vor duela cu Şerban Copot (Hienă, de la Animal X) şi partenera lui, Valentina.