Look TV şi Look Plus, televiziunile care difuzează în direct toate cele 9 meciuri ale fiecărei etape din Liga 1, dar şi meciurile din Cupa Ligii, au fost introduse, marţi seară, în grila de cablu digital a RCS&RDS. Informaţia a fost confirmată pentru agenţia de ştiri Mediafax de surse din industria de telecomunicaţii, cu specificaţia că cele două canale nu au fost introduse şi pe platforma de satelit Digi a RCS&RDS.

Cele două televiziuni au intrat în grila operatorului la aproximativ o lună după ce ISB Media Holding Ltd a anunţat că Look TV şi Look Plus vor fi retransmise în pachetul de bază al RCS&RDS, compania controlată de magnatul orădean Zoltan Tesari.

"Fanii fotbalului românesc vor putea urmări în continuare pe Look TV şi Look Plus în regim live toate cele 9 meciuri ale fiecărei etape din «Liga 1», precum şi meciurile din cadrul «Cupei Ligii»", anunţa ISB Media Holding Ltd, deţinătorul drepturilor de difuzare pentru competiţiile de fotbal din Liga 1 şi Cupa Ligii.

Noutatea adusă de acest parteneriat o reprezintă producţia meciurilor, care va fi asigurată pentru ambele televiziuni de compania RCS&RDS, mai arată Mediafax.

Pe de altă parte, de precizat că televiziunea Digi Sport, deţinută de RDS&RCS, va transmite în direct toate meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii, începând din luna februarie, precum şi următoarele sezoane ale celor două competiţii, până în 2019.

Compania de telecomunicaţii, care deţine televiziunea Digi Sport, nu va percepe clienţilor săi niciun cost suplimentar la abonamentul de servicii de televiziune prin cablu şi satelit, pentru vizionarea competiţiilor sportive, au anunţat reprezentanţii RDS&RCS.

Citiţi pe această temă şi articolul "Zoltan Teszari dă lovitura: RCS&RDS vinde cel mai ieftin curent din România"