Cu turneul de la Piteşti, desfăşurat în perioada 19-21 octombrie, s-a încheiat sezonul regulat al Campionatului Naţional de fotbal tenis. Cele mai bune patru formaţii ale întrecerii interne vor lupta pentru cucerirea titlului naţional.

Al optulea turneu naţional de seniori din 2012 a adus rezultate bune pentru componenţii echipei salontane Tengo care a obţinut două locuri I (la simplu şi la triplu) şi un loc III (la dublu). În urma totalizării rezultatelor, s-a întocmit ierarhia finală a primei faze a campionatului care arată astfel: 1. Victory Cluj (194 puncte), 2. Tengo (189), 3. CSU Ploieşti (147), 4. Nord-vest Cluj (121), 5. Olimpic Piteşti (120), 6. CSM Râmnicu Vâlcea (93), 7. CSM Braşov (30 puncte), 8. CSM Harlem Vaslui (0).

Cele mai bune patru echipe, printre care şi Tengo Salonta, deţinătoarea titlului naţional, se vor lupta pentru primul loc în cadrul celor două turnee de play-off programate la Salonta, respectiv la Cluj-Napoca.

"Ne-am îndeplinit obiectivul, acela de a ne clasa măcar pe locul secund, pentru a putea găzdui una dintre cele două turnee play-off. Vom începe pe teren propriu, pe data de 10 noiembrie şi mizăm pe susţinerea pătimaşilor noştri suporteri, pentru că rezultatele din play-off vor fi cele care vor stabili ierarhia pe podium", a declarat Vasile Sorean, antrenorul şi conducătorul clubului salontan.

Salontanii se vor duela cu rivalii de la Victory, dar şi cu o altă formaţie de sub Feleac, CS Nord-Vest, care a ajuns în careul de aşi în ultima etapă, devansând cu un punct Olimpic Piteşti, aflată la prima participare la CN. Cea de-a patra formaţie angrenată în lupta pentru medalii va fi CSU Ploieşti.