Echipa salontană Tengo va reprezenta în acest sfârşit de săptămână România la Cupa Mondială de Futnet, o ramură mai nouă a cunoscutului fotbal-tenis, care va avea loc la Praga, Cehia. Antrenorul Vasile Sorean sr. va avea la dispoziţie cinci jucători salotani, Georgel Bobiş, Acs Krisztian, Vasile Sorean jr, Alex Sorean, Nagy Darius, dar şi un component al CS Crişul Oradea, Gabriel Antal.

sorean-vasile-futnet-bihoreanul.jpg"Sperăm să facem o figură frumoasă, să reprezentăm cu cinste oraşul Salonta, judeţul Bihor, dar şi România la această Cupă Mondială, la care participă 16 ţări de pe patru continente, Europa, Africa, Asia şi America de Nord", a declarat conducătorul delegaţiei salontane, Vasile Sorean sr (foto).

În faza grupelor, Tengo va evolua într-o grupă cu Franţa, Ucraina şi Mali. Pentru a se califica mai departe, salontanii trebuie să termine pe una din primele două poziţii, dar vor avea o misiune extrem de dificilă în optimi, unde vor juca ori cu Cehia ori cu Elveţia, două forţe ale futnetului.