Sâmbătă, de la ora 9, la baza sportivă a Hotelului Caraiman din staţiunea Mamaia va avea loc turneul final al Cupei României la fotbal-tenis. Clubul Sportiv Tengo Salonta va fi prezent pe litoral cu două echipe, având ca obiectiv cucerirea trofeului, atât la seniori, cât şi la juniori.

Ultimul act al cupei va programa trei finale, la seniori, juniori, respectiv la feminin, întrecerile fiind organizate de Federaţia Română de Fotbal-tenis.

Alături de salontani vor participa echipe din Cluj-Napoca, Ploieşti, Braşov, Râmnicu Vâlcea, Lupeni, Alexandria, iar în premieră va intra în competiţie şi o echipă din Constanţa, CS Fotbal-tenis, care va avea reprezentanţi la toate cele trei categorii. Duelul pentru supremaţie se va da între echipele CS Tengo Salonta şi CS Victory Cluj - la masculin, CS Tengo Salonta şi Comexim R Lupeni - la juniori, respectiv, între Comexim R Lupeni, CS Fotbal-tenis Răzvan Cluj-Napoca şi Viitorul Alexandria, la feminin.

În urmă cu un an, salontanii s-au ales cu o medalie de argint la juniori, prin Tengo, şi aur la seniori, prin CS Blejoi, însă şi atunci, echipa de seniori a fost alcătuită de componenţii formaţiei Tengo.

CS Tengo Salonta este angrenată şi în lupta pentru câştigarea campionatului, atât la juniori, cât şi la seniori.

Din păcate, echipa CS Crişul Oradea nu va fi prezentă pe litoral, gruparea orădeană neavând bani pentru a suporta cheltuielile necesare participării la cupă. Clubul Crişul va pierde astfel două medalii asigurate, orădenii fiind angrenaţi în lupta pentru cucerirea trofeului la juniori, în timp ce la seniori, erau cotaţi cu şanse mari de a cuceri medaliile de bronz.