Cu ocazia Zilei Europei, în sala de jocuri sportive de la Paleu, au avut loc simultan două concursuri, unul de tenis de masă şi unul de fotbal-tenis. În cadrul primei întreceri, cel mai bun s-a dovedit a fi Kovacs Gyula, în timp ce pe poziţiile următoare s-au situat Kohelka Robert şi Vurst Laszlo.

În competiţia de fotbal-tenis, în urma desfăşurării întrecerilor, pe prima poziţie s-a situat perechea Salyi Attila - Kohelka Robert, cei care s-au dovedit a fi invincibili. Locurile imediat următoare au fost ocupate de perechile Horvath Şandor - Bertalan Laszlo şi Boruzs Cristian - Szoke Sebastian.

Tot cu ocazia Zilei Europei, dar la Era Shopping Park, s-a desfăşurat o nouă ediţie a Cupei "Ion Bogdan" la şah. Şi la aceste întreceri s-au înscris un număr foarte mare de concurenţi care au dorit să-şi măsoare forţele în "sportul minţii" cu o parte dintre sportivi consacraţi ai municipiului dar şi cu cei mai în vârstă, cu exprerienţă.

În urma desfăşurării întrecerilor, printre remarcaţii competiţiei s-au aflat Victor Lucuţa (clasa a I-a), Denisa Deac (clasa a II-a), Roxana Simani (clasa a III-a) şi Szoke Tamas (clasa IV-a). La categoria gimnaziu a reuşit să se impună Alin Popa, declarat cel mai bun şahist, în timp ce la fete, Chikinschi Fibia a fost cea mai bună.

La juniori, podiumul final a arătat astfel: locul 1 Darius Dragnea, pe locul 2 - Paul Iancu, iar pe locul 3 s-a situat Adina Iancu. La seniori a triumfat Ioan Mihuţ urmat de Sorin Samu şi Marius Paul.