Tenismenii bihoreni s-au remarcat la întrecerile turneului dotat cu Trofeul Rotary desfăşurat la Arad în perioada 23-26 mai, pe terenurile cochetei Baze Sportive UTA, amplasată pe malul Mureşului.

Antrenată de Ina Danciu, Bianca Moise (foto), de la Clubul Sportiv Voinţa Oradea, a reuşit să se impună la categoria 12 ani fete după o evoluţie bună, fiind la primul ei turneu naţional pe care reuşeşte să-l câştige.

Calificată în primele patru jucătoare ale categoriei, care ulterior au jucat sistem turneu, Bianca a câştigat meciul cu  Zsiros Alexandra 6-0, 6-0, s-a impus cu acelaşi scor în faţa jucătoarei Zsiros Vanessa, ambele de la Metalul Salonta, pentru ca apoi să câştige după un meci foarte disputat în faţa Alexiei Mănescu de la UTA Arad cu scorul de 1-6, 7-5, 6-4.

Un rezultat bun a obţinut şi Teszari Zoltan, de la Sănătatea Oradea. Fiul magnatului cu acelaşi nume, proprietar al RCS&RDS, a urcat pe treapta a doua a podiumului la categoria 12 ani băieţi. "Elevul antrenorului Boros Imre etalează un joc tot mai solid de la meci la meci anunţându-se o speranţă a tenisului orădean", după cum declară antrenorul şi directorul clubului Voinţa Oradea, Mircea Drăgoi.

La rândul ei, Anamaria Serfezi, de la Sănătatea Oradea, s-a clasat pe locul IV, după trei meciuri jucate în sistem turneu, la categoria 14 ani fete.