Tinerii tenismeni orădeni s-au remarcat la întrecerile Cupei Giroc, competiţie desfăşurată la Timişoara, în perioada 9-17 aprilie, pe terenurile bazei sportive Dyadora. Turneul a fost de categoria I, iar tenismenii orădeni au consemnat un început bun de sezon în capitala Banatului, reuşind să se impună la două categorii de vârstă.

Daria Jula, de la CS Voinţa Oradea, a urcat pe prima treaptă a podiumului la categoria de vârstă de 14 ani fete.  Aici, cele mai bune patru jucătoare ale categoriei au jucat sistem turneu, primele trei acumulând acelaşi număr de victorii, însă Daria a reuşit să câştige datorită setaverajului superior.  

La categoria 12 ani băieţi s-a impus Vladimir Cuc, după victoria din finală cu scorul de 4-6, 6-4, 6-3 în faţa favoritului numărul unu, Patrick Singer, de la CSM Timişoara.

La rândul său, Denisa Cherecheş a reuşit să câştige argintul la senioare, pe locul III s-a clasat Tania Negrău, o altă tenismenă de la Voinţa, în timp ce Andrada Bonţe de la Sănătatea Oradea s-a situat pe treapta a doua a podiumului categoriei 12 ani fete.