Tentativă de mită în Guvernul Ponta. Un om de afaceri ar fi încercat să îi dea bani ministrului pentru marile proiecte, Dan Şova, în schimbul unui contract pentru o autostradă. Oficialul a făcut deja o plângere la DNA. Omul de afaceri ar fi din Timişoara, potrivit primelor informaţii.

Este vorba despre un contract pentru o autostradă de la CNADNR, a declarat ministrul Dan Şova, la Digi24.

"A fost vorba despre un om de afaceri care în timpul deplasării la Comisia mixtă economică România-China a făcut o propunere de miturie pentru a obţine un contract pentru o autostradă, de la CNADNR", a declarat, la Digi24, Dan Şova.

"Pur şi simplu a venit la mine, a spus că are o promisiune de la cineva să-şi rezolve acest contract, dar că urma să dea o sumă de bani care să ajungă la mine. Şi propunerea era să îmi dea această sumă de bani direct, ca să nu mai folosească intermediari", a adăugat D. Şova.

Ministrul a precizat că nu poate preciza despre ce sumă e vorba: "Nu am ajuns până acolo pentru că am reacţionat imediat. Există şi un martor, un oficial din Consiliul de Administraţie al CNADNR", a explicat Dan Şova.