Fosta prezentatoare TV Teo Trandafir s-a măritat sâmbătă, chiar de ziua ei de naştere, cu fostul rugbist Constantin Iosef. Povestea de dragoste a celor doi a început anul trecut pe Facebook, potrivit stirileprotv.ro. Atât vedeta TV cât şi mirele au mai fost căsătoriţi.

Inainte ca mirii sa rosteasca cel mai hotarat da din viata lor, au avut o sedinta foto. Au vrut sa-si amineasca fiecare clipa a acestei zile, asa ca s-au lasat fotografiati in cele mai romantice ipostaze. Emotionati, au zambit si s-au saruat tot timpul, mai scrie site-ul de stiri.

"De departe este cea mai fericita zi din viata mea", a spus Teo, evident dupa cea in care a intalnit-o pe Maia, fiica ei. De altfel, imbracata intr-o rochie de printesa, Maia i-a stat alaturi mamei sale. Si bunica ei, mama miresei, a fost prezenta la fericitul eveniment.

Fericit ca si-a gasit sufletul pereche, Constantin a preferat sa fie discret si sa-si imparta emotiile doar cu sotia lui. Cununia religioasa si civila a avut loc pe malul Lacului Buftea.

Teo l-a cunoscut pe fostul rugbist pe Facebook, el fiind stabilit in Franta. "A fost o surpriza, fericita fiind am acceptat din prima si fara rezerva, nu stiu daca se facuse o luna. Imi doresc doar ca toate miresele de pe lumea asta sa simta ce simt eu acum", a recunoscut mireasa, despre momentul in care a fost ceruta de nevasta.

Imediat dupa cununie, invitatii au mers catre cortul special amenajat pentru marea petrecere. Decorul, de care s-a ocupat nasa mirilor, este unul elegant si romantic, in nuante de roz deschis si a fost unul surpriza atat pentru Teo cat si pentru Constantin.

Cat priveste tinutele, Teo a ales doua rochii: ambele ivoire si inspirate din anii '20. La nunta, au fost chemati sa cante Holograf, Taxi, Mircea Baniciu, dar si Gelu Voicu, iar cei 150 de invitati se vor infrupta din meniuri traditionale: sarmalute cu mamaliguta, purcelusi la protap si tort cu ciocolata si fructe de padure.