Deputatul PDL Teo Trandafir trebuie să se opereze din nou. După ce a suferit de pancreatită acută şi a fost operată, în primăvară, de mai multe ori, Teo Trandafir are nişte complicaţii care îi impun o nouă intervenţie chirurgicală.

"Este vorba de o complicaţie care apare destul de frecvent şi care trebuie rezolvată. Nu ştiu încă data. Nu s-a făcut o programare", a declarat, pentru Mediafax, Teo Trandafir.

În ceea ce priveşte perioada de recuperare, deputatul PDL a spus că nu ştie cât va dura. Perioada de recuperare "depinde de ce vor găsi acolo", a mai spus Trandafir.

Pe 24 februarie, Teo Trandafir a fost supusă unei intervenţii chirurgicale majore, în urma complicaţiilor provocate de pancreatită şi a unei infecţii abdominale. Părţile necrozate ale pancreasului au fost înlăturate şi s-a efectuat drenaj extensiv şi lavaj al cavităţii abdominale, precizau medicii de la clinica vieneză, spunând că intervenţia a fost un "succes".

La sfârşitul lunii martie, Teo a fost din nou operată, pentru a înlătura alte urme de necroză şi ţesut infectat din abdomen, anunţau medicii clinicii din Viena.