Un bihorean în vârstă de 44 de ani a murit în noaptea de miercuri spre joi pe şoselele din judeţul Sălaj, după ce maşina în care se afla alături de soţia şi fiica lui a fost izbită din plin de un Audi cu volan pe dreapta condus de un tânăr din localitatea Ip, relatează portalul local sportulsalajean.ro.

Potrivit aceleiaşi surse bihorenii sunt din Marghita şi se întorceau de la mare. 

Impactul a fost teribil, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă activând planul roşu de intervenţie pentru a încerca să-i salveze pe cei implicaţi, în total opt persoane prinse între fiarele maşinilor.

"Din primele cercetări efectuate la faţa locului, la data de 9 iulie, 0.20, pe Drumul Naţional 19 B, între localităţile Zăuan şi Ip, pe direcţia de deplasare Ip-Zauan, pe un sector de drum în aliniament, un bărbat, din Ip, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat o manevră de depăşire neregulamentară, peste marcajul longitudinal simplu continuu, a unui alt autoturism şi a intrat în coliziune frontală cu o maşină care circula pe direcţia Zauan -Ip, condusă de un bărbat din judeţul Bihor", a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea, potrivit site-ului portalsm.ro. 

Aceasta a mai confirmat că, în urma evenimentului, patru persoane au murit: şoferii celor două maşini şi alte două persoane din Audi. 

Celelalte persoane au fost grav rănite. Sportulsalajean.ro relatează că din maşina bihorenilor este vorba despre soţia și fiica şoferului decedat, ambele fiind internate la Terapie Intensivă.