După ce în ultimele două zile, orădenii au stat pe duşuri reci şi cu căldură la minimum în calorifere, societatea Termoficare a anunţat că reparaţia cazanului avariat a fost finalizată în jurul orei 15.

"Reluarea furnizării apei calde de consum şi ridicarea temperaturii agentului termic pentru incălzire se va face incepând din această seara, ora 22.00, progresiv dinspre cartierele Rogerius/Ioşia către zonele Velenţa, Nufărul, Sînmartin. Estimăm  că până mâine, 15 ianuarie 2016, ora 10.00 furnizarea agentului termic se va face in parametrii corespunzători pentru toţi consumatorii alimentaţi din sistemul centralizat de termoficare", arată un comunicat transmis joi după amiază de Termoficare.

Precizarea vine după ce luni seară o nouă avarie la unul dintre cazanele CET-ului a lăsat fără apă caldă tot sistemul de termoficare din Oradea, mai puţin 12 puncte termice. Şi caloriferele au fost mai reci. Temperatura de livrare a agentului termic a scăzut de la 44 de grade la 38 de grade.

"Pentru informaţii suplimentare, clienţii noştrii pot suna la dispeceratul de urgentă TelVerde 0 800 070 800 ( număr apelabil gratuit din toate reţelele fixe şi mobile)", a mai transmis Termoficare.