În vederea pregătirii sezonului de încălzire, începând cu data 20 septembrie 2022, Termoficare Oradea S.A. va realiza probele de etanşeitate a tuturor reţelelor de distribuţie ale punctelor termice.

Rugăm consumatorii Termoficare Oradea SA să ia toate măsurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la instalaţiile interioare din imobile, pentru a evita incidentele (inundaţii în apartamente) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora.

Asociațiile de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalaţiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcţionare și că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate.

Reamintim că lucrările de reparaţii la instalaţiile interioare ale imobilelor se pot realiza doar în sezonul cald, data limită pentru finalizarea intervenţiilor fiind 20 septembrie 2022.

Pentru informaţii suplimentare, angajaţii Termoficare Oradea stau la dispoziţia consumatorilor la următoarele numere de telefon: dispeceratul de urgenţă TelVerde: 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate reţelele fixe şi mobile) şi numărul de WhatsApp: 0754067862.

Termoficare Oradea S.A.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!