Pentru realizarea unor lucrări de modernizare a rețelelor termice primare - reîntregirea rețelei primare de pe strada Mareșal Averescu, în cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Oradea, pentru perioada 2009-2028, în scopul conformării la legislația de mediu și creșterii eficienței energetice - Etapa a III-a”, începând de azi, 25 octombrie 2022, ora 11:00, se întrerupe furnizarea apei calde și a încălzirii pentru punctele termice 818, 822 și modulele care alimentează imobilelele situate pe strada Mareșal Averescu nr 1 și 3, respectiv Calea Clujului nr. 2 și 4 .

Sunt afectați și consumatorii alimentați prin intermediul punctelor termice proprii situate în zona străzilor: Mareșal Averescu și Calea Clujului.

Estimăm că reluarea furnizării agentului termic se va realiza miercuri, 26 octombrie 2022, până la ora 23:00.

Pentru informaţii suplimentare, clienţii noştri pot apela dispeceratul de urgență TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) sau pot consulta aplicația TermoAlert interfațată pe pagina web www.termoficareoradea.ro.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!