Artist plastic din Oradea, Ștefan Postol expune din nou la Marbella Design Fair, unul dintre cele mai mari târguri din Europa, care îmbină arta contemporană și designul interior, și unde expozanții sunt aleși de firme mari de design în funcție de performanțe.

Artistul, despre care BIHOREANUL a mai scris, prezintă de această dată 4 lucrări murale, dintre care 3 decorative și una cu portretul lui Jim Morrison, ce fac parte din noua sa colecție „Terra”.

Vernisajul a avut loc în 2 noiembrie, iar creațiile sale pot fi văzute în galeria sa din cadrul târgului până în data de 12 a acestei luni.

Ștefan Postol creează diverse lucrări artistice, de la picturi pe pânză sau murale, instalații și sculpturi și are în portofoliu colecții cu diferite teme, cea mai de succes fiind Star Faces, cu chipurile lui Freddie Mercury sau Kurt Cobain.

Este prezent la târguri de profil, iar unele lucrări realizate de artist sunt expuse în hoteluri. În Oradea a expus picturi murale și o sculptură, portrete de turiști în Băile Felix sau chiar stânci decorative în aquaparkuri.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!