Este cât se poate de evident, încă de la prima privire: Touareg aduce un suflu nou în segmentul auto premium, fiind o apariţie impunătoare şi inconfundabilă pe şosele, desenat în linii incisive şi detalii unice.

Proporţiile sale impresionante, materialele de înaltă calitate, plus tehnologiile inovatoare se contopesc într-un automobil modern, emanând suveranitate: de la grila marcantă a radiatorului, la liniile spectaculoase ale profilului şi până la difuzorul sportiv şi totodată elegant.

Ce te atrage mai mult? Designul rece high-tech, nuanţele calde ale lemnului şi pielii sau poate detaliile sportive? Indiferent de ceea ce ai alege, cu liniile de echipare luxoase Elegance, Atmosphere sau R-Line, vei demonstra în orice situaţie că ai stil.

Pachetele opţionale de design Atmosphere şi Elegance pot fi personalizate la cerere, de exemplu, cu jantele Suzuka de 21 de inchi din aliaj uşor, cu finisaj gloss sau cu terminaţiile trapezoidale ale sistemului de evacuare. Astfel vei ajunge la destinaţie demonstrând stil şi rafinament.

Printre trăsăturile care vor atrage cu siguranţă atenţia publicului se numără Innovision Cockpit, care constă într-o unitate de comandă integral digitalizată. Această unitate îmbină instrumentele digitale de bord (Digital Cockpit cu display de 12 inci) cu sistemul multimedia de top Discover Premium (cu ecran de 15 inci) unindu-le într-o singură unitate care permite utilizarea tuturor funcţiilor, oferă informaţii, permite comunicarea şi asigură divertisment.

Modelul are un preţ recomandat de 42.194 EUR (preţ fără TVA) pentru echiparea Style cu un motor de 3.0cmc TDI şi 231 CP.

Volkswagen Touareg este acum disponibil în showroom şi pentru test drive! Dacă vrei să îl conduci, trimite un e-mail la adresa pkw@dcvw.ro cu numele şi numărul de telefon, iar colegii noştri te vor contacta pentru o programare.

Te aşteptăm pe Calea Clujului 287 să cunoşti modelul Touareg. Pentru alte detalii şi oferte accesează https://bit.ly/2WHx1EX sau apelează 0259 478 847.

(advertorial)