Procurorii au anunţat marţi că, în urma analizelor ADN, s-a stabilit fără echivoc că şoferul care şi-a pierdut viaţa în accidentul de pe 22 mai, pe drumul ce leagă localităţile Buftea de Corbeanca, este patronul Hexi Pharma.

Testele ADN şi probele prelevate de la faţa locului au confirmat că Dan Condrea se afla la volanul maşinii, anunţă Digi24.ro.

După ce au analizat imaginile, anchetatorii au făcut public şi un detaliu ciudat: într-o singură oră, Dan Contrea a parcurs de 13 ori drumul dintre Buftea şi Corbeanca. 

Potrivit site-ului citat, la ora 17 şi 59 de minute, de pildă, cu mai puţin de o oră înainte de accidentul fatal, Condrea conducea dinspre Ploieşti spre Buftea, pe DN1A. Autoturismul trece prin localitatea Corneşti şi se îndreaptă spre Crevedia. În 15 minute Dan Condrea parcursese aproape 25 de kilometri şi ajungea la intrarea în Crevedia. O a doua cameră video arăta cum două minute mai târziu autoturismul ieşea din Crevedia şi intra în Buftea.

"13 deplasari în intervalul orar 17.31-18.38", a spus procurorul Ramona Bulcu.

Informaţia, arată Digi24.ro, explică de ce maşina lui Dan Condrea nu apare pe nicio cameră de supraveghere din comuna Corbeanca. Patronul Hexi Pharma a gonit în ambele sensuri ale drumului dintre Buftea şi Corbeanca, iar în ultima sa cursă a pornit cu 7 minute înainte de primul apel la 112.

Traseul lui Dan Condrea s-a terminat undeva la jumătatea distanţei dintre Corbeanca şi Buftea, după ce autoturismul a lovit violent un copac de pe marginea drumului. Şoferul a murit pe loc.

Procurorii evită să vobească despre o cauză clară a morţii lui Dan Condrea, aşteptând expertiza autoturismului condus de afacerist.

"Câtă vreme nu există bilet lăsat de sinucigaş, nu există repere ferme prin care el să fi vorbit în cercul de prieteni la modul serios la posbilitatea suprimării vietii... Este departe de a fi profiulul sinucigaşului... Rămâne un banal accident de circulaţie", a precizat expertul criminalist Tudorel Butoi pentru Digi24.