Vrei să trăiești o viață sănătoasă și frumoasă? Vrei să eviți bolile ereditare și cele cauzate de alimentația zilelor de astăzi? Vrei să știi cum să faci față stresului? Vrei să fii managerul greutății tale și să eviți boli precum diabetul sau obezitatea? Ce ar trebui sa mănânci pentru o viață sănătoasă? Vrei un răspuns personalizat la aceste întrebări?

Toate răspunsurile la întrebările legate de dietă, predispoziția la boli și stilul de viață sunt în genele tale, iar doamna nutritionist drd. Maria Vranceanu, expert Nutrigenomica și Medicina Anti Aging, va fi prezentă miercuri, 5 octombrie, la ora 19, la Hotel Nevis din Oradea, pentru a explica rolul testarii genetice și beneficiile creării unui plan alimentar personalizat conform genelor fiecăruia.

Prin intermediul testării genetice se poate afla:

- predispoziția ereditară la cancer, Alzheimer, Parkinson, autism și multe alte patologii care trezesc sentimente de spaimă și îngrijorare

- predispoziția spre obiceiuri alimentare pe baza de stres

- riscul de a mânca în exces și predispoziția la îngrășare

- sensibilitatea la cafeină, alcool și carbohidrați rafinați

- intoleranța la lactoză și gluten

- toleranța la stres

- cronotipul genetic și calitatea somnului

- tipul de antrenament sportiv potrivit și riscul apariției osteoporozei

- riscul cardiovascular și hipertensiunea arterială

- predispoziția la insulino rezistentă și la diabet tip 2

- funcționarea sistemului propriu DETOX

Este important ca aceste teste să fie făcute de toate persoanele care iși doresc să evite apariția acestor boli, întrucât în urma rezultatelor testului se poate personaliza un plan alimentar și un mod de viață care să ne protejeze sau să întârzie apariția bolii. Planul alimentar nu înseamnă o dietă restrictivă și nici înfometare, ci selectarea acelor alimente care sunt benefice tipului nostru de gene. De aceea, această analiză este croită pe măsura fiecărui organism.

Eva Diet Plus, testul de nutrigenetică de care ai nevoie.

Testul de nutrigenetică și personalizarea planului alimentar le poți face la centrul de Nutriție și Genetică Nevis din cadrul centrului Nevis Wellness& SPA, Str. Lăpușului nr 2. Informații și programări puteți primi la numărul 0740214222 sau la spa@hotelnevis.ro.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!