ERA Park Oradea sărbătoreşte dragostea în stil propriu. Centrul comercial din Calea Aradului nr. 62 dă Testul Iubirii, un concurs pe perechi, la care sunt invitaţi să ia parte toţi "iubicioşii"!

Evenimentul se va desfăşura sâmbătă şi duminică, 11 şi 12 februarie, între orele 12 şi 20, sub cupola ERA, iar în cursă se pot înscrie toţi cei care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei pe un singur bon fiscal, din orice magazin al complexului.

Perechile participante vor trebui să răspundă la 12 întrebări, cu "eu" sau "celălalt", iar cu cât vor da mai multe răspunsuri corecte, cu atât valoarea premiilor va fi mai mare.

Cei care răspund corect la cel mult 6 întrebări vor câştiga pe loc un voucher de 50 de lei ce va putea fi folosit la insula cu parfumuri L&L Arabian Flavours, respectiv în magazinele Lady’s Style sau Edifice, iar cei care trec de pragul de 7 întrebări vor primi, la alegere, un voucher de 80 lei sau de 100 lei valabil în magazinele Numero Uno, English Home, Sinsay ori la restaurantul Miller’s.

De reţinut că la eveniment pot participa atât cupluri, cât şi prieteni/prietene, părinţi cu copii şi nu numai.

Pentru că, nu-i aşa? Iubirea poate fi sărbătorită în atât de multe feluri!

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!