Vestea că Ilie Bolojan va concedia aproape jumătate dintre angajaţii Consiliului Judeţean Bihor, pe motiv că taie frunze la câini pe salarii babane, a devenit subiect naţional de dezbatere, fostul edil al Oradiei fiind lăudat de mulţi pentru atitudinea sa sănătoasă faţă de drămuirea banului public. Alţii – în frunte cu cei vizaţi de concedieri şi cei care i-au pus în funcţii – l-au acuzat că n-are empatie.

De pe urma primei sale iniţiative din postura de preşedinte al CJ Bihor, Ilie Bolojan s-a ales, însă, şi cu altceva: cu o nouă "identitate".

Actorul Richard Balint, unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai trupei orădene de teatru, a lansat o imagine care a devenit virală pe Facebook, cu Ilie Bolojan "fotoşopat" în Thanos, titanul cel rău din celebra serie de filme "Avengers". A făcut-o, însă, ca un gest amuzant, şi nu critic, căci actorul s-a exprimat deja în favoarea tăierilor lui Bolojan.

Pentru cei care nu ştiu, celebrul Thanos a adunat toate pietrele infinitului (deci toată puterea) şi, printr-o pocnitură din degete, a evaporat jumătate din populaţia planetei, convins că e suprapopulată şi că unii îi consumă degeaba resursele limitate. Se putea o comparaţie mai bună?