Lotus Center a sărbătorit în weekendul 5-7 noiembrie "The Swinging Sixties" printr-o serie de evenimente dedicate perioadei anilor '60.

Orădenii care au trecut prin centrul comercial s-au putut poza la panoul decupat pe coperta revistei Rolling Stone, şi vedea la Fan Book pe Brigitte Bardot, Jacqueline Kennedy şi The Beatles. De asemenea, în toate cele trei zile ale evenimentului, staţia internă a Lotus Center a difuzat muzică specifică anilor '60.

În plus, sâmbătă seară, în incinta mall-ului a fost difuzat filmul "Mary Poppins", cu Julie Andrews, un musical distins în anul 1964 cu 5 premii Oscar şi un Golden Globe.

Evenimentele au continuat duminică seară cu un concurs de interpretare a cântecelor celebrilor "The Beatles". În faţa juriului, format din Alexandrina Chelu, Florin Boldiş şi David Bryan, concurenţii au interpretat diferite piese din repertoriul îndrăgitului grup care a reuşit să vândă peste un miliard de discuri în lumea întreagă.

Concursul a fost câştigat de către Krista Reka Piroska, concurenta fiind premiată cu vouchere de cumpărături de la magazinele partenere. În concurs au mai participat şi copiii trupei Trio Junior de la Meda Music, care au şi obţinut premiul special din partea juriului.

Seara s-a încheiat cu un concert susţinut de Florin Boldiş împreună cu trupa sa, care a cântat coveruri The Rolling Stones, Beatles, Phoenix şi Bob Dylan.

Seria celebrărilor organizate sub denumirea "Maşina Timpului prin Lotus Center" se va încheia luna viitoare, când vor fi celebraţi anii ‘70.