După succesul pe care l-a avut în cinematografele din America de Nord, filmul-concert "The Eras Tour" al cântăreţei Taylor Swift va putea fi văzut, de vineri, în premieră, şi în cinematografele din România, inclusiv la Cinema Palace din Oradea.

Filmul-concert "The Eras Tour" este un lungmetraj de două ore şi 45 de minute regizat de Sam Wrench, care surprinde călătoria muzicală a interpretei americane în prima parte a turneului cu acelaşi nume. Turneul a început în America de Nord, în martie anul acesta.  

Acesta este cel de-al şaselea turneu al cântăreţei și compozitoarei americane Taylor Swift, care l-a descris ca fiind o călătorie prin toate "epocile" sale muzicale. Turneul Eras este cel mai amplu al ei de până acum, cu 146 de concerte programate pe cinci continente.

În Oradea, la Cinema Palace, filmul-concert va putea fi văzut începând de vineri, de la ora 18, în Sala 7, fiind disponibile 69 de locuri.

Potrivit programului transmis de reprezentanţii cinematografului din incinta centrului comercial Lotus, alte proiecţii sunt fi şi sâmbătă, şi duminică de la aceeaşi oră.

Biletele au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate de la casieria cinematografului, din aplicaţia pentru mobil Cinemapalace sau de pe site-ul Cinemapalace.ro.

În primul weekend în care a apărut în cinematografe, la mijlocul lunii octombrie, "The Eras Tour" a devenit filmul-concert cu cele mai mari încasări din istoria box-office-ului internaţional, depăşind întregul rulaj de 73 de milioane de dolari al filmului "Justin Bieber: Never Say Never" din 2011.

În box office-ul internaţional, "The Eras Tour" a avut încasări de circa 130 de milioane de dolari.

Din luna noiembrie, turneul cantautoarei va continua în America Latină, iar apoi va merge în Asia, Australia şi în Europa. "The Eras Tour" va reveni apoi în 2024 în America, cu show-uri în Miami, New Orleans, Indianapolis şi în Toronto.

Recent, cântăreaţa a bătut un record pe Spotify, devenind prima artistă feminină din istoria platformei de streaming care a ajuns la 100 de milioane de ascultători pe lună.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!