Actorul şi fostul wrestler profesionist Dwayne Johnson "The Rock" a fost desemnat de revista Forbes drept cel mai bine plătit actor.

Acesta a câştigat în 2015 nu mai puţin de 64,5 milioane de dolari. Suma este dublă pentru Dwayne în comparaţie cu banii câştigaţi în 2014.

Peliculele care i-au crescut atât de mult veniturile sunt "Central Intelligence", noul "Baywatch" şi "Fast and Furious 8".

Locul doi în clasamentul întocmit de Forbes îl ocupă Jackie Chan, cu 61 de milioane de dolari câştigaţi anul trecut, majoritatea cu filme lansate în China, iar locul trei Matt Damon, protagonistul din filmul "The Martian".

Interesant este că un sfert din actorii de pe lista Forbes sunt din afara industriei de la Hollywood. Printre aceştia se numără Shahrukh Khan, actorul indian de la Bollywood, care a câştigat 33 de milioane de dolari anul trecut.

Jennifer Lawrence a condus lista celor mai bine platite actriţe, pentru al doilea an consecutiv. Filmele care i-au adus lui Lawrence venituri masive au fost "Hunger Games", partea a 2-a de la "Mockingjay" şi "Passagers", care urmează apară.