Cu Mick Jagger ajuns la 80 de ani, legendara trupă The Rolling Stones a lansat vineri un nou album, „Hackney Diamonds”, primul cu piese originale din ultimii 18 ani și al 24-lea de studio.

Albumul are 12 piese și o „distribuție” plină de vedete: Lady Gaga, Elton John, Stevie Wonder sau chiar fostul rival al The Rolling Stones, Paul McCartney. Cu acesta este prima colaborare, el cântând la chitară bas în piesa „Bite My Head Off”.

Colaborarea cu McCarney este una monumentală pentru fanii rock and roll. În anii '60, se dezbătea intens rivalitatea între The Rolling Stones și The Beatles, întreținută probabil și din motive de marketing.

„Paul și cu mine am fost întotdeauna prieteni”, a declarat solistul The Rolling Stones, Mick Jagger, într-un interviu dat recent pentru France 2.

Trupa The Rolling Stones a ajuns în al șaptelea deceniu în care face muzică împreună. Înainte de lansarea noului album, a ținut o petrecere într-un club din New York, unde invitata surpriză a fost Lady Gaga.

Printre cei prezenţi la petrecere s-au numărat Daniel Craig, Mary Kate Olsen, Chris Rock, Jimmy Fallon, Trevor Noah, Taylor Hill, Rachel Weisz, Christie Brinkley, Ed Burns, Keegan-Michael Key, Minka Kelly, Christy Turlington, Andrew Watt, producătorul „Hackney Diamonds" şi mulţi alţii.

Lady Gaga a fost invitata specială a serii, urcând pe scenă alături de rockeri.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!