Cântăreața și actrița Theo Rose (25 de ani) a născut miercuri un băiețel pe care-l va boteza Sasha Ioan.

Ea a intrat în direct în emisiunea „La măruță” de la PRO Tv la câteva ore după naștere și a spus că este foarte fericită, la fel și tatăl micuțului, actorul și regizorul Anghel Damian. 

„Sunt brici, foarte bine! Nici nu visam că o să fie așa bine! Sunt fericită tare, ia uite a început să gângurească pe aici. Cred că tata o să zică prima dată că din ce văd așa, are ochii lui. (…) Am născut la 09:17, asta e ora exactă a nașterii. Am născut prin cezariană pentru că așa mi-au indicat medicii. A fost o sarcină relaxată, o naștere la fel. Eu eram pregătită să nasc natural. 9 luni de zile m-am pregătit să nasc natural și cu puțin timp înainte au sesizat niște riscuri și a trebuit să ne programăm la cezariană, să luăm o hotărâre ca să fie bine pentru copil. Copilul e mare, e zdravăn. Are 3,8 kg. E mare, nici nu mi-a venit să cred. 54 de centimentri, e și înalt. Ca taică’su. E perfect!”, a mărturisit tânăra mămică, potrivit site-ului stirileprotv.ro.

Cântăreața a povestit și că membrii familiei au fost emoționați să-l cunoască pe Sasha Ioan și că bunica băiețelului, mama lui Anghel Damian, i-a făcut cadou o piatră prețioasă din Africa de Sud. 

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu din vara anului trecut. Cei doi lucrează împreună la serialul „Clanul”, ea din postura de actriță, în rolul Verei Maximilian, iar el regizor. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!