Sfârşit oribil, sâmbătă, pentru un bărbat în vârstă de 67 de ani din comun Balc. Omul a ars de viu, după ce casa i-a luat foc, de la o ţigară.

Pompierii au fost alertaţi de producerea evenimentului în jurul orei 11.30, chiar de vecinii victimei, la faţa locului Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă mobilizând două autospeciale de stins cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor de la Detaşamentul de Pompieri Marghita, dar şi serviciul voluntar în situaţii de Urgenţă din Balc.

"A fost incediată o cameră a locuinţei ca urmare a fumatului, a ars mobilierul dintr-o încăpere şi materiale textile, iar un bărbat de 67 de ani a decedat, fiind găsit carbonizat. Focul a fost stins fără probleme, în circa 10 minute, au intervenit şi localnicii şi nu s-a extins la întreaga locuinţă. A fost însă o cantitate mare de fum", a precizat BIHOREANULUI căpitanul Cristian Herţe, purtător de cuvânt al ISU Crişana.

Ţigara de la care a pornit focul era fumată chiar de bărbatul decedat, care era proprietarul casei şi locuia singur. Atât ISU cât şi poliţia au început o anchetă.