În perioada 8-9 noiembrie a avut loc la București Cupa României la gimnastică ritmică, la care au participat gimnaste de la toate categoriile de clasificare care s-au situat în primele şase locuri la Campionatul Naţional. Cluburile prezente la această competiţie de elită au fost din Arad, Timişoara, Reşiţa, Constanţa, Braşov, Iaşi, Baia-Mare, Bistriţa, Ploieşti, Bucureşti şi Oradea.

Oraşul de pe Criș a fost reprezentat de gimnastele de la Clubul Sportiv Universitar Oradea care au participat la categoria Mica Gimnastă, proba de ansamblu. Ele s-au clasat la Campionatul Naţional din acest an în luna iunie de la Braşov pe locul V, obţinând astfel accesul la Cupa României. În ciuda concurenţei mari, gimnastele orădene au reuşit să urce pe podium, clasându-se pe locul al III-lea.

Elevele antrenoarelor Andrada Bulz şi Anca Sabău au fost devansate în clasament doar de echipele U.N.E.F.S. Bucureşti și C.S.M. Arad. Componenţa ansamblului de la CSU Oradea a fost format din: Vesa Maia, Liţ Cosmina, Simuţ Patricia, Bottyan Rebeca, Randiş Elisa, Verdeş Diana şi Sîncelean Alexandra.

Cu o săptămână mai devreme, pe 2 noiembrie s-a desfăşurat la Arad Cupa C.S.M. Arad, unde antrenoarele orădence au participat cu gimnaste la categoria M.G. (F.O. şi ansamblu), categoria III-a şi senioare.

La categoria M.G., ansamblu, locul II a fost ocupat de echipa formată din Vesa Maia, Liţ Cosmina, Simuţ Patricia, Bottyan Rebeca, Randiş Elisa, Verdeş Diana şi Sîncelean Alexandra. De asemenea, la categoria Fără Obiect (2006) a fost ocupat un loc II, prin Bottyan Rebeca, și un loc III, prin Verdeş Diana.

Categoria Fără Obiect (2005) a adus tot două clasări pe podium, un loc II, prin Simuţ Patricia, și un loc III, prin Liţ Cosmina.

La categoria a III-a orădencele au obținut un loc III, prin Filipan Bora Semsilia, la minge, și un loc IV , la cerc, prin aceeași sportivă. În schimb, la categoria senioare, Rotar Ioana s-a clasat prima la panglică și a doua la cerc.

„Acest an îl vom încheia cu Cupa Rotary, organizată de către clubul nostru cu sprijinul D.J.S.T Bihor şi al Clubului Rotary Oradea, fără de care această competiţie nu s-ar putea desfășura", a declarat antrenoarea Anca Sabău.