Duminică a avut loc la Debrecen a 16-a ediţie a Cupei Eotvos la volei feminin speranţe, competiţie care a reunit 9 echipe participante, dintre care 6 din Ungaria şi câte una din Polonia, Serbia şi România, ţara noastră fiind reprezentată de echipa LPS Bihorul.

Fetele antrenate de prof. Dana Pascu au avut un parcurs ireproşabil, învingând pe rând echipele din Ungaria şi pe cea din Serbia şi adjudecându-şi astfel cupa şi medaliile de aur.

Meciurile au fost deosebit de utile deoarece la sfârşitul acestei săptămâni are loc cel de-al doilea turneu naţional de volei speranţe, unde echipa LPS Bihorul luptă cu reale şanse pentru un loc la turneul semifinal.

De remarcat este efortul depus de întreaga echipa, cu un plus totuşi pentru serviciile deosebit de eficiente ale Tatianei Pap.

Echipa orădeană prezentă la acest turneu a fost: Horvat Reka, Naca Elisa, Pap Tatiana, Cseke Andrea, Popa Camelia, Dumitraş Alexandra, Lup Denisa, Stroie Cristina, Tuş Raluca, Pop Raluca şi Negruţiu Adelina. Antrenoare: prof. Dana Pascu.


Rezultatele echipei orădene:

LPS Bihorul -Balmazujvaros 2-0
LPS Bihorul - Arany 2-0
LPS Bihorul -Domino Hajduszoboszlo 2-0
LPS Bihorul - Palics (Serbia) 2-0

Clasament:

1.LPS Bihorul
2. Domino Hajduszoboszlo
3.Palics ( Serbia )
4 Lesko (Polonia )
5. Arany Gyak
6.Eotvos DSE
7. Hunday Debrecen
8.Bolnay Janos
9.Balmazujvaros