Bogdan Hodişan, preşedintele organizaţiei de tineret a PC Bihor, "dezertat" în urmă cu un an şi jumătate de la conducerea organizaţiei similare a PDL Oradea, a afirmat, miercuri, că în ultimele zile tinerilor conservatori din judeţ li s-au alăturat "peste 20 de tineri care până de curând erau înscrişi în Tineretul Democrat-Liberal Oradea".

"Acestea sunt carnetele foştilor mei colegi din TDL Oradea. Demisiile lor au fost înregistrate la secretariatul central al TDL", a spus Hodişan, afişând mai multe carnete de partid ale PDL. "Daniela Rotariu, Andrei Cosma, Sebastian Laslău, George Câmpan şi alţii... Toţi au completat direct adeziunea la PC Bihor", a spus Hodişan, arătând că aceştia sunt o parte din tinerii cu care a colaborat în urmă cu câţiva ani şi care acum s-au decis să-l urmeze.

Liderul tinerilor conservatori din Bihor a afirmat că aceştia erau nemulţumiţi de activităţile pe care le aveau în PDL, devenit mai nou PNL. "Motivul demisiilor a fost lipsa de activitate şi implicare a liderilor fostului TDL Bihor, mai exact a fostului meu coleg Bogdan Manafu", a arătat Hodişan, care a adăugat că - la ora actuală - organizaţia pe care o conduce are peste 300 de membri înscrişi.

Contactat de BIHOREANUL, Bogdan Manafu, preşedintele TDL Bihor, a afirmat că nu are cunoştinţă despre aceste plecări. "În acelaşi timp, în organizaţia noastră oricine şi-a dorit să se implice a fost binevenit. Orice tânăr poate să vină cu propuneri şi iniţiative", a adăugat Manafu.