Asociaţia Inspired organizează, pentru a şasea ediţie, concursul de idei cu acelaşi nume, destinat exclusiv tinerilor din România.

Competiţia, în care se poate înscrie orice persoană cu vârstă între 18 şi 35 de ani, se derulează pe zece secţiuni: fotografie, design de produs, design grafic, design vestimentar, design de accesorii vestimentare, design interior, arhitectură, ilustraţie, dramaturgie şi relaţii publice. Altfel spus, tinerii care activează într-unul din aceste domenii trebuie să-şi trimită o operă pe tema dată de organizatori. La fiecare secţiune, tema concursului este precizată pe site-ul concursului, http://www.letsgetinspired.ro, unde, de altfel, cei dornici trebuie să se înscrie în competiţie, făcându-şi un cont.

Înscrierile se pot face până cel târziu la data de 21 noiembrie, lucrările urmând să fie jurizate între 22 şi 28 noiembrie de un juriu de specialitate anume creat pentru fiecare secţiune.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în luna decembrie, la gala "Inspired", când ocupanţii locului I de la fiecare secţiune vor primi câte un trofeu, dar şi acces gratuit la un curs corespunzător fiecărei secţiuni. "Master Class-urile vor fi susţinute cu sprijnul unor personalităţi membri de jurii din România şi din străinatate şi vor fi organizate în Bucureşti, în perioada februarie - septembrie 2013", se precizează într-un comunicat de presă al ONG-ului.