Detalii şocante ies la iveală în cazul celor doi tineri care s-au aruncat, joi seară, de pe un bloc de pe strada Sovata.

Surse judiciare au confirmat BIHOREANULUI că, pe lângă un proces verbal de contravenţie pentru consum de alcool în spaţiile publice, anchetatorii au găsit în buzunarele unuia o pungă cu prenadez, iar pe acoperişul blocului de pe care au sărit au descoperit în plus mucuri de ţigară şi cuie.

Datele duc la concluzia că tinerii erau drogaţi. "Nu avem deocamdată această certitudine. Dacă au fost sau nu sub influenţa unor substanţe interzise, urmează să stabilească necropsia", a explicat sursa BIHOREANULUI.

Trupurile celor doi sinucigaşi au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

Ipoteza că tinerii ar fi fost sub influenţa unor substanţe halucinogene a fost discutată joi seară şi de orădenii care s-au strâns la locul incidentului. "N-ai cum să faci aşa ceva dacă nu eşti drogat", a opinat o tânără. "Ce probleme poţi avea la vârsta asta, ca să te omori?", a întrebat un bărbat mai în vârstă.

Unul dintre zvonurile care ciculă în jurul incidentului este că, înainte de a se sinucide, unul dintre cei doi adolescenţi şi-ar fi sunat fosta iubită căreia i-ar fi spus, cu voce stinsă, că este ultima persoană cu care vorbeşte.

Citiţi şi articolul "Hotărâţi până la capăt. Martorii povestesc că tinerii care s-au aruncat de pe un bloc de pe strada Sovata şi-au luat avânt"