Tinerii fotbaliști ai clubului CSS LPS Bihorul au ocupat locul IV la turneul final al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar gimnazial, turneu care s-a desfășurat la Brăila.

Elevii profesorului Vasile Pușcaș au obținut două victorii, 6-1 cu echipa din Giurgiu și 2-1 cu Vaslui, și au suferit o înfrângere, 2-3 cu echipa din Cluj, în faza grupelor, însă au fost învinși în semifinale, la loviturile de departajare, cu 3-2 de Olt. La finele timpului regulamentar de joc scorul era egal, 0-0.

Astfel, fotbaliștii bihoreni au evoluat în finala mică a competiției, din nou în compania celor de la Cluj, cu care de această dată au remizat cu scorul de 2-2, însă la loviturile de departajare, de la 7 metri, au trebuit să se recunoască încă o dată învinși, cu 7-8.

Echipa LPS Bihorul care a ocupat locul IV pe țară la Olimpiada Națională a Sportului Școlar gimnazial a fost formată din: Hamed Yasin, Narcis Cîrlig, Adrian Șut, Robert Marc, Sebastian Trăistar, Paul Chiș, Marius Gubics, Sergiu Varga, Claudiu Petrila și Emanuel Dat.