Echipa grupei de copii născuţi în anul 2002 de la Centrul de Copii şi Juniori al clubului FC Bihor a participat în perioada 6-8 septembrie la un puternic turneu internaţional de 12 echipe, dotat cu Cupa Speranţelor şi ajuns la cea de-a IX-a ediţie.

Competiţia a reunit la start echipe foarte valoroase din ţară, dar şi din străinătate.

Elevii antrenorului Lucian Ulici au fost repartizaţi în prima fază într-o grupă cu Sporting Timişoara, FK Kiker Kralijevo, Szeac Szeged, Luceafărul Turnu Severin şi LPS CSS Timişoara.

În primul joc, FC Bihor a învins cu scorul de 2-1 (1-1) formaţia LPS CSS Timişoara, printr-un gol marcat de Andras, iar celălalt a fost un autogol.

În cea de-a doua partidă, tinerii fotbalişti orădeni au depăşit cu 4-2 (3-0) echipa Luceafărul Turnu Severin. Au marcat în acest joc Ioviţă, Beiuşanu, Pop şi Blăgea. În etapa a III-a, orădenii au dat peste FK Kiker Kralijevo, formaţie pe care au învins-o cu 1-0 (0-0), prin golul înscris de Costea.

Etapa a IV-a a fazei grupelor le-a adus înaintea elevilor lui Lucian Ulici echipa maghiară Szeac Szeged, grupare de care au trecut cu 2-0 (2-0), după ce au marcat Blăgea şi Pop.

În fine, în ultimul joc din grupă, FC Bihor a învins Sporting Timişoara, cu 3-0, prin două reuşite ale lui Andras şi una a lui Pop.

Echipa orădeană s-a calificat în semifinale de pe primul loc în grupă, cu 15 puncte, devansând LPS CSS Timişoara, calificată de pe locul II.

În penultimul act, FC Bihor a întâlnit LPS Banatul şi a prins o zi mai slabă, cedând cu scorul de 0-5.

În meciul pentru locul al III-lea, finala mică a turneului, s-a întâlnit însă din nou cu LPS CSS Timişoara, echipă pe care au învins-o iarăşi, de această dată cu scorul de 2-0, pin golurile înscrise de Pop şi Andras.

Turneul a fost câştigat de echipa Academiei Hagi, care în finala mare a învins cu 1-0 formaţia LPS Banatul Timişoara.

"A fost un turneu la care au participat echipe valoroase. Noi ne-am descurcat destul de bine, obţinând locul III, având în vedere lipsa de jocuri de la finala Campionatului Naţional", a declarat, după turneu, antrenorul echipei FC Bihor, Lucian Ulici.

Tehnicianul orădean s-a bazat la această competiţie pe jucătorii: Eduard Beke şi Andrei Morar - portari; Patrick Blăgea, Andrei Borma, Denis Tiponuţ, Horia Beiuşanu, Patrik Andras, Vlad Costea, Mircea Pop, Alex Săutiuţ, Loren Ioviţă, Adrian Jarca, Flavius Bălan şi Alex Barac.