Profesorii orădeni Aurelian Fleisz şi Alexandru Gonceareko au deplasat la Finala Campionatului Naţional de judo U20, de la Miercurea Ciuc, 18 sportivi. Dintre aceştia, 11 au reuşit să urce pe podium şi să-şi adjudece medalii, iar 3 s-au situat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere, devenind campioni naţionali.

Larisa Florian, la 52 kg, Lorena Podelenczki, la 70 kg, şi Mircea Pop, în limitele categoriei 60 kg, au fost principalii performeri ai delegaţiei orădene, cei trei având o evoluţie fără greşeală, drept pentru care au devenit campioni naţionali. De altfel, ca urmare a acestor rezultate, ei au obţinut şi calificarea pentru Campionatele Balcanice din luna august, din Grecia. Larisa Florian este calificată, în plus, şi pentru Campionatul Mondial şi Campionatul European.

Pe treapta a doua a podiumului de premiere de la Miercurea Ciuc din delegaţia orădeană s-au situat Patricia Petraş, la 48 kg, şi Sorin Petrică, la +100 kg. Medalii de bronz au cucerit însă, Andreea Florian, la 57 kg, Georgiana Pantea şi Mădălina Pantea, la 63 kg, Maria Leuce, la 70 kg, Farkus Bertalan, la 55 kg, şi Bogdan Bondor, în limitele categoriei 100 kg.

Pe lângă aceste rezultate, orădenii au mai ocupat şi două locuri 5, prin Răzvan Bodea, la 81 kg, şi Florin Avram, la 100 kg.

Pentru reprezentanţii secţiei de judo de la LPS Bihorul urmează acum Campionatul Naţional Şcolar de la Rm. Vâlcea.