Tinerii luptători ai Clubului Sportiv Şcolar LPS Bihorul au obţinut o medalie de bronz la întrecerile finale ale Campionatului Naţional de juniori I de la Tulcea, care s-a desfăşurat în perioada 26-28 aprilie.

Performerul delegaţiei orădene, conduse de antrenorul Nelu Pop, a fost Paul Buzaş, care în limitele categoriei 66 kg, a ocupat locul al III-lea şi a intrat în posesia medaliei de bronz. În meciul pentru intrarea în semifinale, Paul l-a învins pe coechipierul său, Iulian Ciuta, clasat al V-lea.

Tot pe locul V s-a clasat şi Ioana Lorincz, la 48 de kg, "căreia i-a fost furată o medalie de un arbitru din Baia Mare", după cum a declarat profesorul Nelu Pop.

De asemenea în apropierea podiumului, tot pe locul V, s-a clasat şi Răzvan Creţu, în limitele categoriei 120 kg.

Alţi sportivi orădeni prezenţi la aceste întreceri au fost Ionuţ Moldovan, Valentin Munteanu şi Andrei Bala, care însă şi datorită tinereţii şi a lipsei de experienţă, nu au reuşit să ocupe un loc nici măcar în apropierea podiumului.

"Sunt mulţumit de prestaţia lui Paul Buzaş, de la Răzvan Creţu poate aşteptam mai mult, dar nu-i admisibil ce i s-a întâmplat Ioanei, căreia arbitrul din Baia Mare i-a furat o medalie, iar sportiva noastră nu am putut-o opri din plâns nici pe drum, până acasă", a declarat, la întoarcere, antrenorul Pop.