Membru în Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport a Senatului, Ioan Mang, oferă tuturor studenţilor sau absolvenţilor de studii superioare care doresc să-şi dezvolte o carieră în domeniul politic-parlamentar, posibilitatea de a acumula experienţă în cadrul cabinetului său.

"Cred în entuziasmul şi profesionalismul tinerilor şi de aceea doresc să le ofer şansa de a arăta că ştiu şi vor să lucreze în echipa cabinetului meu parlamentar. Prin acest program de internship studenţii şi tinerii absolvenţi vor putea acumula experienţă profesională şi îşi vor putea perfecţiona abilităţile personale. Totodată, cabinetul meu parlamentar va beneficia de contribuţia unor tineri dinamici şi competenţi. Sunt încrezător că la finalul perioadei de stagiu voi găsi cele mai potrivite persoane cu care să colaborez în viitoarele mele proiecte politice şi parlamentare", a afirmat conform unui comunicat senatorul Ioan Mang.

Admiterea în program se va desfăşura pe bază de concurs. Cei interesaţi se pot înscrie online utilizând platforma web disponibilă pe site-ul www.ioan-mang.ro. Termenul limită pentru înscriere este 8 martie 2011, ora 16.00. Selecţia candidaţilor va avea loc în perioada 10-11 martie. Concursul de admitere va consta dintr-o probă scrisă şi un interviu.

Persoanele selectate vor activa în cadrul cabinetului senatorial în regim part-time timp de patru luni de zile, începând din luna martie şi până la sfârşitul actualei sesiuni parlamentare. La sfârşitul perioadei de stagiu, în urma evaluării activităţii, există posibilitatea oferirii unui contract pe perioadă nedeterminată pentru stagiarul cu cele mai bune rezultate", se mai precizează în informarea transmisă de Cabinetul senatorului.

Laviniu Kovacs