Organizaţia Municipală a Tineretului Social Democrat îi invită duminică pe toţi cei care doresc să iasă dintre "betoane" la un picnic în Parcul Brătianu, de lângă Hotel Continental. Acţiunea "Red workout - Mişcare pentru bună dispoziţie" va demara în jurul orei 10.

"Participarea este gratuită, iar orădenii sunt invitaţi în număr cât mai mare să se înscrie la concursuri de minifotbal, streetball, ping - pong, şah, table şi cruce. Între orele 17 - 20, se vor organiza sesiuni de aerobic coordonate de către domnişoara Lioara, instructor profesionist de aerobic la NRGym", se arată într-un comunicat din partea TSD Oradea.

"Dorim ca prin organizarea acestei acţiuni să încurajăm vremea bună să rămână cu noi, să promovăm spaţiile verzi din oraşul nostru şi să chemăm orădenii de toate vârstele să vină alături de noi pentru a face mişcare şi a ne simţi bine împreună. Dorim ca acest gen de acţiuni să devină o tradiţie. Vom încerca de fiecare dată să asigurăm premii cât mai interesante oferite de către partenerii noştri, dar în primul rând dorim să încurajăm cât mai mulţi tineri din Oradea să interacţioneze, să se cunoască şi să se distreze", a declarat Liviu Sabău, preşedintele TSD Oradea.