Cinci sportivi de la secţia de tir de la CSU Oradea, secţie pregătită de antrenori Vasile Leţ şi Adriana Floruţa, au participat recent la concursul internaţional de la Kosice, din Slovacia, unde orădenii s-au descurcat destul de bine, reuşind mai multe clasări pe podium, după unele evoluţii remarcabile.

Principalul sportiv orădean remarcat la acest concurs a fost Szucs Csongor. Acesta s-a situat pe locul I în proba de pistol 60 focuri aer comprimat seniori, după ce a acumulat 665, 8 puncte în prima zi, şi 575 puncte în cea de-a doua zi, fapt ce a constituit un nou record personal.

Un alt sportiv orădean, Teodor Iancu, a ocupat locul IV în aceeaşi probă, cu 543 puncte. De asemenea, Antonia Miclău s-a clasat pe locul III la puşcă 40 focuri aer comprimat senioare, cu 493,9 puncte, rezultat ce constituie şi pentru ea un nou record personal, în prima zi, respectiv pe locul I a doua zi, cu 394 puncte.

La rândul ei, Eliza Molnar a ocupat locul III la puşcă 40 focuri aer comprimat junioare cu 382 puncte, iar Cristina Rayna s-a clasat pe locul al IX-lea, cu 356 puncte, obţinute în prima zi. A doua zi, în aceeaşi probă, Molnar şi Rayna au ocupat locurile IV, respectiv VII.

La pistol 60 focuri aer comprimat juniori, Teodor Iancu s-a situat în ziua a doua pe poziţia secundă, cu 551 puncte.