Candidat al Alianţei România Dreaptă pentru Colegiul 2 Senat, din zona Aleşd-Beiuş-Ştei, PDL-istul Radu Ţîrle îşi face campania electorală la modul pervers. În vreme ce colegii săi de partid critică prin conferinţe de presă amănuntul că USL-iştii îşi trec pe afişe chipul primarului Ilie Bolojan şi pe cel al preşedintelui Consiliului Judeţean Cornel Popa, pedelistul îşi face reclamă folosindu-se de aceleaşi două "locomotive" liberale!

Pe fluturaşele împărţite în judeţ, Ţîrle şi-a trecut două caracterizări făcute de Bolojan şi Popa în campania de acum patru ani, din 2008, când candida la CJ în haine galbene. "Radu Ţîrle este un om care poate schimba lucrurile, care va gestiona puterea în interesul bihorenilor", apare Ilie Bolojan cu un citat din aprilie 2008.

"Pentru Radu Ţîrle administraţia este un lucru sfânt", zicea, tot atunci, şi Cornel Popa. Aşa stând lucrurile, Bihorel îl felicită pe pedelist pentru inspiraţia de care dă dovadă, dar crede că ar fi fost interesant ca acesta să publice şi părerile mai recente ale lui Bolojan şi Popa. Sau i-o fi jenă?